GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit Halk Eğitimi Merkezi

ETKİNLİKLER

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Sn. Hüseyin Burak FETTAHOĞLU'NU ziyaret ettik. Genel müdürümüze ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Mrt

Okul Yöneticileri ve Rehber Öğretmenlere yönelik Diyabet Farkındalık Eğitimi gerçekleştirildi.

Mrt

İlimiz Halk Eğitimi Merkezlerinde çalışan gönüllü öğretmenlerimiz Hatay'a gittiler. Açılan kurslarda depremzede vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza eğitim verdiler.

Ock

2022-2023 yılı Okul Sporları Voleybol Branşı Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlarda İl Birincisi olarak Rizedeki bölge müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu öğrencileri kurumumuzu ziyaret ederek, atölyerimizi gezdiler. Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin Yalçın kurumumuzu ve açmış olduğumuz kurslarımızı ziyaret etti. Kurslar ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi alarak, kursiyerler ile sohbet etti. Ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin YALÇIN'a teşekkür ederiz.

Kas

İnci Boncuk Kreşinden gelen çocuklarımız Halk Eğitimi Merkezimizi ve Kilim Atölyesini ziyaret ettiler.

Kas

Halk Eğitimi  Merkezimizde

"25 Kasım Kadına  Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında  Sergi ve  program düzenlendi.

Etkinliklerin hazırlanmasında ve sunumunda emek veren Kelkit Kasaba Atölyesi Kadın Girişimi  Üretim Kooperatifine , Kelkit Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü Personeline, Müzik Öğretmenlerimize, Usta Öğreticilerimize, Şampiyon Sporcularımıza , Kursiyerlerimize , Halk Eğitimi Merkezi Personelimize,  Tüm Misafirlerimize ve Halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Tem

Kelkit Belediyesi, Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası ve DOKA ile işbirliği ile açmış olduğumuz Kasaba Atölyesi Mağazasında kurslarımızda hazırlanan ürünlerimizi sergiliyoruz.

Tem

Yaz etkinlikleri kapsamında Kelkit Gençlik Merkezi işbirliği ile açmış olduğumuz Voleybol Kursu'ndan götüntüler:

Tem

Halk eğitimi merkezimiz koridor ve uygun mekânlarında el sanatları alanında tematik köşeler oluşturularak kursiyerlerimizin çalışmalarına yer verildi.

Tem

Kurs sonu etkinlikleri kapsamında Müzik Öğretmenimiz Beyza Dilara TEKELİ ve öğrencilerimiz güzel bir keman dinletisi gerçekleştirdiler. Emeklerinden dolayı öğretmenimize ,öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz.

Haz

Halk Eğitimi Merkezimizce Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında sergi ve etkinliklerimizi gerçekleştirdik.  Etkinliğimizde Resim, Çeyiz Ürünleri, Makine Nakışı, Kelkit Kilimi, Robotik ve Kodlama kursu kursiyerlerimizin yapmış olduğu ürünler sergilendi. Müzik Alanı öğretmenlerimiz ile birlikte kursiyerlerimizin gerçekleştirdiği müzik dinletileri ile birlikte etkinliğimizi sonlandırdık. Başta Sn. Kaymakamımız Aziz Onur Aydın, Sn. Belediye Başkanımız Aziz Nas, Sn. İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetçi,  Sn. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Yücel ve tüm ziyaretçilerimiz ile tüm öğretmen ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Kelkit Halk Eğitimi Merkezi olarak Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açmış olduğumuz Aşçı Yardımcılığı Kursu tamamlandı. Kursiyerlerimize sertifikaları, Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. İsmail YÜCEL tarafından, düzenlenen törende verildi.

Haz

İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen Gümüşhane Tanıtım Günleri etkinliğinde standımızı açarak ürünlerimizi sergiledik.