GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit Halk Eğitimi Merkezi

ETKİNLİKLER

May

Halk Eğitimi Merkezimiz yöneticileri, usta öğreticileri ve personelleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Saglığı Güvenliği Uzmanı Sn.Ercan NAS'ın öğreticiliğinde İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerini tamamladılar.

May

Geleneksel Zeka Oyunları Kursunda çocuklarımızla birlikte kahvaltı yaptık.

May

Müzik alanı kurs öğretmenlerimiz Kurtuluş GÜNER, Beyza Dilara TEKELİ ve Burak Can KAZAN düzenlediği "Çevrimiçi Müzik Dinletisi" etkinliğimizi gerçekleştirdik.

May

Halk Eğitimi Merkezi olarak Kılıççı İlkokulunda Serap Nas hocamızın öğreticiliğinde açmış olduğumuz 1. Kademe Okuma Yazma Öğretimi ve Temel Eğitim Programı Kursu tamamlandı. Gerçekleştirilen tören ile birlikte başarı belgeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail YÜCEL tarafından kursiyerlere verildi.

May

Kelkit Ticaret ve sanayi odası işbirliği ile düzenlenen Kooperatif geliştirme eğitimi kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize  belgeleri ; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İsmail YÜCEL, Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sn. Mustafa Servet DALTABAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn. İsmail BABUR ,Halk Eğitim Müdürümüz Sn. Yıldıray MERAL, kurs  Öğreticimiz  Sn. Onur YILDIRIM tarafından verildi.

May

Kurum bahçemizin düzenlenmesi ve ağaç dikimi çalışmalarını gerçekleştirdik. Bahçemizde toprak işleme, aşılama, budama ve çevre temizliği faaliyetleri gerçekleştirildi.

Nis

Ramazan ayında , Kur'an - Kerim'in öğrenilmesi ve okunması başta olmak üzere dinî eğitim ve etkinlikleri içeren kurslarımızı  ilçe halkımızla buluşturuyoruz .

Birçok köy, belde ve mahallemizde "Yetişkinler İçin Kur'an-ı Kerim Okuma" kurslarımız yoğun katılımla devam ediyor.

Nis

Yönetici Geliştirme Eğitimi 1 Semineri sonrası Halk Eğitimi Merkezimiz yöneticileri ile birlikte seminer notları ve tecrübeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla usta ögreticilerimiz ile Ülker Kemalettin Başar Anaokulu ve Gümüşgöze İlkokulunu ziyaret ettik. Çocuklarımızın bayramını kutlayarak usta öğreticilerimiz hazırlamış oldukları hediyeleri dağıttılar.

Nis

Kelkit Halk Eğitimi Merkezi, Kelkit Nene Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Kelkit Gençlik Merkezimizin  işbirliği ile  Aşçı Yardımcısı  Kursu öğretici ve kursiyerleri tarafından öğrencilerimize   yüz kişilik iftar programı düzenlendi.

"Biriz Hep Beraberiz " temalı bu güzel etkinliği hazırlayan  öğretici , kursiyer ve kurum çalışanlarına, teşrifleriyle iftar programızı onurlandıran Kaymakamımız Sn.Aziz Onur AYDIN'a, Belediye Başkanımız Sayın Aziz NAS'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İsmail YÜCEL ve Ak Parti Kelkit İlçe Başkanı Sn. Sadi TÜYSÜZ'e öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Temalı Eğitim ve Farkındalık Çalışmaları kapsamında Halk Eğitimi Merkezimizde personel ve öğreticilerimizle kütüphanemizi oluştırduk.

Mrt

SUYE (Sosyal Uyum ve Yaşam Eğitimi) programı kapsamında İl Göç İdaresi ile birlikte ilçemizde yaşayan yabancılara yönelik etkinlik gerçekleştirdik.

Mrt

Geleneksel Türk işlemeleri kursu öğretici ve kursiyerlerimizce Dünya kadınlar günü dolayısıyla düzenlenen sergi ve müzik dinletisi etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ock

Kelkit Kilimi Dokuma Kursu bitiminde yapılan çalışmalar ve ürünler sergilenerek kursiyerlere belgeleri verildi. Emeği geçen usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz.