GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit Halk Eğitimi Merkezi

ETKİNLİKLER

Nis

Bahçe düzenleme, temizlik ve peyzaj çalışmaları yapıldı. Bahçede bulunan ağaçların bakım ve ilaçlama işlemleri gerçekleştirildi.

Nis

Halk Oyunları Kursumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında gösteri düzenledi.

Mrt

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile Gümüşhane Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve His Tekstil işbirliği ile açılan istihdam garantili Dokuma Konfeksiyon Makineci mesleki eğitim kursumuz tamamlandı.Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Metin KAYA'nın katılımlarıyla belge töreni düzenlendi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediğimiz etkinlikte kurslarımızda üretilen ürünlerimizi sergiledik. Usta Öğreticimiz Memnune TOYGAR ZORLU günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Kadınlar günü ile ilgili seminer sonrasında Müzik Öğretmenimiz Kurtuluş GÜNER eşliğinde müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Mrt

Ülker ve Kemalettin Başar Anaokulu öğrencilerimiz Halk Eğitimi Merkezimizi ve Kelkit Zilli Kilimi Atölyesini ziyaret ettiler. Çocuklarımızın Halk eğitimi Merkezimizde neşeli seslerini duymak bizleri mutlu etti. Anaokulumuzun kıymetli öğretmenleri ve personellerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Metin KAYA ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, okul idareci ve öğretmenlerimiz ile kıymetli velilerinin katılımlarıyla, Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Benim Adım Anadolu Benim Adım Şiir adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Kurum Usta Öğretici ve Personellerimize yangın eğitimi verildi.

Kas

İlçemiz Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencilerine yönelik TUBİTAK eğitimi ve etkinlikleri gerçekleştirildi.

Kas

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Jandarma Alay Komutanlığı, Halk Eğitimi Merkezimizde eğitim gerçekleştirdi. KADES uygulaması tanıtıldı.

Haz

Halk Eğitimi Merkezimiz Öğretmenleri ,Usta öğreticileri ve Kursiyerleri tarafından "Hayat Boyu Öğrenme Haftası"  etkinlikleri kapsamında yılsonu sergisi düzenlendi.

Sergide Öğretmen, Usta öğretici ve Kursiyerler tarafından yapılan çalışmalar, ürünler ,üretim ve uygulama aşamalarıyla birlikte ziyaretçilere tanıtıldı.

Dönem boyunca yapılan çalışmalarımıza destek veren ve Sergimize katılım sağlayarak bizleri onurlandıran ; tüm misafirlerimize ve halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Haz

Dereyüzü Köy Yaşam Merkezi Hayat Boyu Öğrenme Haftası sergi etkinliğimizi gerçekleştirdik. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Kaymakamımız Sn. Aziz Onur AYDIN'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Metin KAYA'a ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Bu güzel etkinlikte emeği geçen usta öğreticimiz Nazan YİĞİT'e, kursiyerlerimize ve tüm köy halkına teşekkür ederiz.

Haz

Gerdekhisar Köy Yaşam Merkezi Hayat Boyu Öğrenme Haftası sergi etkinliğimizi gerçekleştirdik. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Kaymakamımız Sn. Aziz Onur AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Metin KAYA ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Bu güzel etkinlikte emeği geçen usta öğreticimiz Nafiye ÇALIŞKAN'a, kursiyerlerimize ve tüm köy halkına teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Türk Halk Oyunları Hatay Yöresi kursumuz öğrencilerinin hazırlamış oldukları gösteri

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Sn. Hüseyin Burak FETTAHOĞLU'NU ziyaret ettik. Genel müdürümüze ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.